Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Εκθεσιακός Χώρος:

 +30 2310 530 830

Ξενοδοχεία - Συστήματα επεξεργασίας νερού

Επαγγελματική λύση στην εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου.


Εξατομικευμένες λύσεις επεξεργασίας νερού και αποβλήτων 

Η Ecofilter διαθέτει χημικούς μηχανικούς με μακροχρόνια εμπειρία περισσότερα από 30 έτη.

Δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο και είναι σε θέση να αναλάβει την αποπεράτωση έργον διαχείρισης νερού και αποβλήτων, δίνοντας επαγγελματική λύση στην εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου.


Ποια είναι τα μειονεκτήματα της κακής ποιότητας νερού σε ένα ξενοδοχείο. 

Παρακάτω καταγράφουμε τα επικρατέστερα μειονέκτημα που συναντήσαμε σε δοκιμές νερού που κάναμε σε πελάτες μας ανά την Ελλάδα.

Μειονεκτήματα από Άλατα

1

 • Κεντρικό Σύστημα Ύδρευσης

 • Μπάνιου 

 • Ηλεκτρικές Συσκευές νερού

 • Ηλεκτρικές Συσκευές νερού

Τα άλατα βρίσκονται μέσα στο νερό, τα οποία συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου και προκαλούν φραγμούς στο κεντρικό σύστημα ύδρευσης του ξενοδοχείου, κατά συνέπεια απώλεια αποδοτικότητας, πρόωρη βλάβη, μελλοντική πρόωρη ανακαίνιση τους.

Δυστυχώς τα άλατα στο νερό είναι μία αόρατη απειλή η οποία δεν φαίνεται, σίγουρο είναι ότι σιγά-σιγά θα δημιουργήσει προβλήματα σε οτιδήποτε χρησιμοποιούμε μέσα το ξενοδοχείο με τη χρήση νερού, είτε είναι σωληνώσεις, είτε συσκευές νερό, είτε σε επιφάνειες που καθαρίζουμε, δίνοντας μία αίσθηση θαμπάδας και του παλιού.

Μειονεκτήματα Μικροοργανισμοί - Μέταλλα - Χημικά  στο Νερό 

2

 • Υδράργυρος

 • Αρσένιο

 • Χρώμιο

 • Αμμωνιακά

 • Θειικά

 • VOC'S

Ο υδράργυρος μπορεί να εισέλθει στο πόσιμο νερό ως απόβλητο χημικών βιομηχανιών αφού χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, στην παρασκευή χρωμάτων, στη χαρτοβιομηχανία και στη παραγωγή μυκητοκτόνων.

Ο ανόργανος υδράργυρος είναι τοξικός αλλά όχι τόσο όσο ο οργανικός υδράργυρος, κυρίως με τη μορφή του μεθυλυδράργυρου (CH3Hg+). H ανώτερη παραμετρική του τιμή ορίζεται στο 1mg/l.

3

 • Νιτρικά άλατα

 • Εντομοκτόνα - Φάρμακα

 • Κύστες

 • Μαγγάνιο

 • Σίδηρος

 • Κάδμιο

Τα νιτρικά άλατα είναι ουσίες που περιέχονται σε απόβλητα και σε ορισμένα χημικά λιπάσματα και μέσω αυτών είναι δυνατό να εισχωρήσουν στα αποθέματα νερού. Οι συγκεκριμένες ουσίες είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς. Υπάρχει η άποψη ότι τα νιτρικά άλατα μπορούν να προκαλέσουν κάποιες μορφές καρκίνου και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσουν κυάνωση στα βρέφη.

4

 • Βακτήρια

 • Χλώριο

 • Φθόριο

 • Xαλκός

 • Μόλυβδος

 • Αλουμίνιο

 • Αμίαντος

Τα βακτηρίδια είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί. Πολλοί από αυτούς τους οργανισμούς που βρίσκονται στο νερό δεν εμπνέουν καμία ανησυχία ως προς την υγεία, δεδομένου ότι δεν προκαλούν καμία ασθένεια.
Άλλα πάλι είναι εξαιρετικά έως πολύ επικίνδυνα όπως το γνωστό σε όλους το Εσερίχια κόλι (e-coli), οι ψευδομονάδες , εντερόκοκκοι η και άλλα.

Μειονεκτήματα: Εργατοώρες Προσωπικού και Απορρυπαντικά 

5

 • Προσωπικό 

 • Απορρυπαντικά

 • Πελάτες

Άμεση καθαριότητα στα μπάνια - Τέλος στα στίγματα από άλατα.

Προϋποθέτει εργατοώρες για τον καθαρισμό.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επεξεργασίας νερού σε ξενοδοχείο

Έχετε ξενοδοχείο και αναζητάτε το σωστά φίλτρα νερού; Ως ιδιοκτήτης γνωρίζετε πως τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά θέρετρα δέχονται τεράστια πίεση ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως το απόλυτο μέρος απόδρασης για τους πελάτες τους.

Η τοποθέτηση επαγγελματικών συστημάτων φίλτρανσης που θα παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα νερού, είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών.

Είτε πρόκειται για την ποιότητα του νερού της πισίνας ή των λουτρών, του πόσιμου νερού ή του νερού μαγειρέματος, το εξαιρετικά καθαρό νερό είναι ένα ισχυρό στοιχείο που θα κάνει τις κεντρικές υπηρεσίες κάθε τουριστικής μονάδας να ξεχωρίσουν. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας.

Ως εκ τούτου η τοποθέτηση ενός επαγγελματικού συστήματος επεξεργασίας νερού είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους φιλοξενούμενους σας.

Επιπρόσθετα, τα φίλτρα νερού για ξενοδοχεία εξοικονομούν πόρους καθιστώντας τη λειτουργία κάθε μονάδας φιλική προς το περιβάλλον.

Συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης για Ξενοδοχεία

Υπάρχουν επαγγελματικά συστήματα επεξεργασίας νερού διαθέσιμα για όλες τις εφαρμογές του ξενοδοχειακού και τουριστικού τομέα. Ωστόσο, τα επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης παράγουν νερό που καλύπτει όλες τις χρήσεις.

Τα συγκεκριμένα φίλτρα παρέχουν τη πιο καθαρή μορφή νερού και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για πόσιμο νερό όσο και για γενικές ξενοδοχειακές εφαρμογές.

Για συγκεκριμένες εφαρμογές υπάρχουν εξειδικευμένα συστήματα επεξεργασίας νερού όπως τα φίλτρα αποσκλήρυνσης νερού που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των πλυντηρίων, καθώς παρέχουν μαλακό νερό για να πλένονται τα ρούχα.

Επίσης, η χρήση φίλτρου αποσκλήρυνσης αναγκάζει το μαγνήσιο, το ασβέστιο και λοιπές ουσίες να μην συσσωρευτούν στις βρύσες, στο ντους ή στους σωλήνες των εγκαταστάσεων, αλλά να καταλήξουν στην αποχέτευση.

Τα επαγγελματικά φίλτρα νερού ποικίλουν επίσης ανάλογα με την πηγή του νερού. Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα έχουν συνήθως πρόσβαση στο θαλασσινό νερό το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως πηγή.

Σε αυτες τις περιπτώσεις υπάρχουν ισχυρά συστήματα αντίστροφης όσμωσης που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις σε αφαλατωμένο και καθαρό νερό.

Φίλτρα νερού Primato Ξενοδοχείων

Στην Primato έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα σε φίλτρα νερού για ξενοδοχεία, που προσφέρουν μακροχρόνιες λύσεις επεξεργασίας νερού για τις εγκαταστάσεις και τους επισκέπτες σας.

Οι προτεινόμενες λύσεις επεξεργασίας νερού προσαρμόζονται σε κάθε τύπο εγκατάστασης και παρέχουν άμεσα οφέλη στη συνολική ποιότητα του πόσιμου νερού, στις τουαλέτες, τα συστήματα ψύξης, τα τρόφιμα και τα ροφήματα.

Γνωρίζετε περισσότερο από τον καθένα πως η ικανοποίηση των πελατών σας είναι καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σας στον κλάδο. Η ποιότητα του νερού σε κάθε κατάλυμα θα επηρεάσει άμεσα την εμπειρία των φιλοξενούμενων.

Κανείς δεν επιθυμεί ένα τουριστικό κατάλυμα όπου παρέχονται υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας όσον αφορά την κακή γεύση του νερού, του πάγου, του καφέ και ότι άλλου συνδέεται άμεσα με την ποιότητα του νερού.

Το νερό υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των πιο σημαντικών παροχών σας όπως είναι οι πισίνες, το υδρομασάζ, οι παγομηχανές και τα πλυντήρια.

Εάν βέβαια το κόστος παροχής ποιοτικού νερού σας ανησυχεί, απλά σκεφτείτε πως ο καθαρισμός του νερού θα επεκτείνει αυτόματα τη ζωή των συσκευών και του εξοπλισμού σας μειώνοντας έτσι τις ανάγκες και τα έξοδα συντήρησης τους.

Έχετε ξενοδοχειακή, τουριστική μονάδα ή μαγαζί εστίασης;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά φίλτρα νερού για ξενοδοχεία που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τόσο εσάς, αλλά κυρίως τους πελάτες σας.

Δεν απαιτεί το κόστος αγοράς των χημικών.
Δεν προϋποθέτει εργατοώρες για τον καθαρισμό.
Δε βλάπτει το περιβάλλον όπως τα χημικά.
Δε βλάπτει την ανθρώπινη υγεία όπως η χρήση των χημικών.
Δεν προκαλεί σταδιακή διάβρωση της υδραυλικής εγκατάστασης όπως τα χημικά.

Εξοικονομείστε:


Χρήματα από περιττές αλλαγές εξοπλισμού (βρύσες, boiler, σωληνώσεις) και από την μείωση της χρήσης απορρυπαντικών προϊόντων
Χρόνο από το προσωπικό σας


Άμεση καθαριότητα στα μπάνια - Τέλος στα στίγματα από άλατα

Καθαρά ποτήρια χωρίς στίγματα με ελάχιστη χρήση σαπουνιών χωρίς γυαλιστικά

Προστατέψτε την επιχείρησή σας, τον εξοπλισμό και τους πελάτες σας

Κερδίστε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες!

Το κεντρικό δίκτυο του ξενοδοχείου πρέπει να έχει καθαρό, υγιεινό, μαλακό νερό χωρίς χλώριο για την προστασία της υγείας των πελατών του, την προστασία των συσκευών (πλυντήρια ρούχων-πιάτων), του συστήματος θέρμανσης (αντλία θερμότητας, boiler) και των υδραυλικών εξαρτημάτων (βάνες, βρύσες, σωλήνες). Κάνοντας μια ανάλυση του νερού του δικτύου μας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, το παρακάτω εξοπλισμό ανάλογα με τα ευρήματα της ανάλυσης.

Επιπλέον, η εφαρμογή ενός φίλτρου νερού για ξενοδοχεία εξοικονομεί πόρους, καθιστώντας τα φιλικά προς το περιβάλλον και μειώνοντας τους ρύπους.

Συνοπτικά, κάποια οφέλη των φίλτρων επεξεργασίας νερού για ξενοδοχεία είναι:

Καθαρό και ασφαλές νερό σε καφέδες και ποτά

Κρυστάλλινος και καθαρός πάγος

Ελαχιστοποίηση αλάτων σε πιάτα, επιτραπέζια σκεύη και ποτήρια

Μαλακό νερό για βελτιωμένη εμπειρία σε σπα

Μαλακότερα και λαμπερότερα λευκά είδη

Αυξημένη διάρκεια ζωής των εξοπλισμών και χαμηλότερο κόστος συντήρησης

Μείωση της χρήσης απορρυπαντικών και χημικών καθαριστικών

Αυξημένη διάρκεια ζωής των λευκών ειδών

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
✔ Aπολαμβάνετε πεντακάθαρο και υγιεινό φιλτραρισμένο νερό
✔ Ποιοτικό νερό όλες τις ώρες χωρίς να τελειώνει ποτέ
✔ Φιλτραρισμένο νερό για πλύσιμο φρούτων, λαχανικών και για να μαγειρέψετε
✔ Δεν κουβαλάτε πλαστικές μπουκάλες νερού
✔ Εξοικονομείτε χρόνο & χρήματα


Προτάσεις και Λύσεις - Κοστολόγια επεξεργασίας νερού για ξενοδοχειακές μονάδες

Ενοικίαση μονάδων επεξεργασίας νερού 

System Ecofilter 1

Product Details

4 / 5

Feature 1

YES

Feature 2

no

Feature 3

yes

Feature 4

yes

System Ecofilter 2

Product Details

3 / 5

Feature 1

YES

Feature 2

no

Feature 3

yes

Feature 4

yes

Recommended

Επικοινώνησε μαζί μας

Και ένας χημικός μηχανικός της εταιρίας μας θα σας δώσει μία εξατομικευμένη λύση σε εκπληκτική τιμή.

Η Ecofilter κατά καιρούς τρέχει προσφορές 

Ενημερωθείτε τη στιγμή που τρέχουν !!

>